Publikace

Vzhledem k tomu, že jsme malé nakladatelství, vybíráme tituly, které budou pro čtenáře přínosem, když si je přečtou. Proto se prozatím můžeme pochlubit pouze devatnácti tituly. Jsme pyšní na to, že jsme v češtině jako první přeložili a vydali dvě knihy, které byly napsány před více než sto lety (1903) a to Jistou cestou k bohatství od Wallace D. Wattlese a Jak člověk smýšlí od Jamese Allena. Jsou to opravdové drahokamy mezi knihami a nenechte si je ujít.

Připravujeme další publikace a máte-li zájem být o nich včas informováni, klikněte zde. Ostatní tituly na této stránce pocházejí od jiných vydavatelů, ale považujeme je za tak dobré, že je chceme nabízet i prostřednictvím našich webových stránek.

 

Titul: Lenochova cesta k bohatství Autor: Joe Karbo
 

style=

Jak získat všechno na světě, co opravdu chcete

„Většina lidí pracuje tak tvrdě aby přežila,

že ani nemá čas vydělávat peníze. “

 

Před jedenácti léty jsem byl víc než zbankrotovaný. Dlužil jsem 50 000 dolarů a má jediná aktiva byla moje žena a osm dětí. Žili jsme v podnájmu ve starém domě v bídné čtvrti, jezdil jsem pět let starým autem, které se rozpadalo, a na kontě v bance jsem možná měl pár set dolarů.

 

Za měsíc poté, co jsem se začal řídit programem této knihy, se začaly dít věci – jemně řečeno.

·         Vypracovali jsme plán, podle kterého jsme mohli zaplatit svoje dluhy – zabránili jsme, aby nás honili věřitelé!

·         Začali jsme jezdit ve zbrusu novém Thunderbirdu, který nám daroval majitel autosalónu!

·         Naše bankovní konto se zdesetinásobilo!

·         To vše v prvních 30 dnech! A to byl jenom začátek!

více zde ...

  Detail: počet stran 168, brožovaná, velikost 14,5x20,5 cm, váha 217 gr
ISBN 80-238-9593-1, cena 260 Kč
  OBJEDNAT